NOTÍCIES

CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AIRE LLIURE PER
CLUBS

El passat cap de setmana del 16 i 17 de juliol va tenir lloc a les instal·lacions del Club de tir amb arc Pardinyes el Campionat de Catalunya d’aire lliure per clubs.

El CACV va presentar tres equips en les modalitats i arquers següents:

  • Arc tradicional: equip integrat pel Juan Carlos, el Pau i el José Manuel.

  • Arc recorbat: equip integrat pel Víctor, el José Manuel, el Marco i el Merca.

  • Arc compost: equip integrat pel Juan Ramón, la Miriam i el Carlos.

En conjunt, els resultats no van ser tan bons com en el darrer campionat de sala tot i que els que si van brillar, van ser els integrants de l'equip d’arc tradicional amb una actuació impecable durant tot el torneig i arribant a una final molt disputada amb el club de tir amb arc les Franqueses, en la que van aconseguir una molt merescuda medalla de plata. D’altra banda, els equips, de recorbat i compost van ser eliminats en les primeres rondes, obtenint una discreta qualificació que esperem que millori en els propers tornejos.

Finalment, agrair de nou el Juan Carlos, el Pau i el José Manuel pel seu esforç i l’obtenció d’un nou trofeu a afegir al palmarès del nostre club.

25/7/2022

FESTA FI DE CURS ESCOLA MONTSERRAT

El dia 22 de juny van fer una activitat a l’escola Montserrat a petició de la mateixa que va contactar amb nosaltres per fer una exhibició i que després la canalla i els pares poguessin gaudir del nostre esport, tot això va ser possible gràcies a la gran col·laboració que van tenir els nostres socis i sòcies que es va involucrar com sempre per fer que la canalla gaudís d’allò més, en terminar l’activitat, vam ser felicitats pel centre dient que la canalla s’ho havia passat molt bé, i que possiblement tornaran a repetir l’activitat si nosaltres volem, tot un èxit.

IMAGEN EDITADA 9 ARCO.png

24/6/2022

FUNDACIÓ JOSEP CARRERAS

El cap de setmana del 9 i 10 de juliol el club arquers Cerdanyola del Vallès va realitzar una col·laboració amb la fundació Josep Carreras. Es van organitzar una tirada solidària, juntament amb jornades de portes obertes tant al club com a la pista poliesportiva de biblioteca central de Cerdanyola, que ens ha estat cedida per l’ajuntament que molt amablement ens ha facilitat tot el necessari per poder dur a terme aquesta activitat. Ha passat molta gent a fer donacions i poder fer un tast al nostre esport. Amb aquest esdeveniment el club ha pogut recaptar 840 € per a la investigació i la lluita contra la leucèmia. Tot això ha sigut possible gràcies a l’esperit que tenen els socis i sòcies d’aquest club que sempre estan disposats a participar i col·laborar en tot el que sigui fer un bé als altres. Volem també agrair moltíssim tant la participació en la tirada d’arquers d’altres clubs com les seves aportacions sense les quals no haguéssim pogut assolir aquesta fita.

Desitgem que aquesta sigui la primera edició i que puguem fer-ne moltes més tant amb la fundació Josep Carreras com amb d’altres.

IMG-20220725-WA0001.jpg

25/7/2022

GP DE VALLADOLID

Foto de ★YuMiKo★_edited.jpg

El nostre arquer Juan Ramón Martínez, ha disputat aquest cap de setmana el seu primer gran premi d'Espanya, en el qual ha obtingut una molt bona puntuació de 637 punts, tenint en compte que va fer una primera ronda molt bona i una segona en la qual no va terminar molt satisfet, tot i això, va sortir amb molt bones sensacions.

24/6/2022

CLOENDA ESPORTS XARAU

Avui dia 4 de juny s’ha tornat a realitzar la cloenda d’esports a la qual hem tornat a ser convidats, hem col·laborat posant 2 atura fletxes, amb els quals hem pogut fer que la canalla gaudís del nostre esport amb les indicacions que l’han donat els nostres voluntaris, ha sigut un matí molt enriquidor i una experiència molt bona en la que la gent que ha participat s’ha portat una bona experiència, hi ha hagut molta gent que s’ha interessat pel nostre club i ha demanat informació.

24/6/2022

SEGONA TIRADA DE LLIGA NACIONAL

Aquest cap de setmana s’ha disputat la segona tirada de la lliga nacional amb la representació un altra vegada de la nostra arquera Izaskun García Campos, en aquesta ocasió ha fet la seva millor marca amb 562 punts, en el classificatori i tornant a repetir posició després de les eliminatòries amb un altre novè.

IMG_20220529_221851_008.jpg

24/6/2022

PRIMERA TIRADA DE LLIGA NACIONAL

IMG_20220529_221851_001.jpg

Aquest cap de setmana s’ha realitzat la primera tirada de lliga Nacional en Madrid en la que ha participat, la nostra arquera Izaskun García Campos, en la modalitat d’arc recorbat categoria Cadet, on ha obtingut una puntuació de 542 punts, i quedant en la novena posició després de les eliminatòries.

24/6/2022

REPRESENTACIÓ DEL CACV A NÎMES

Dos membres del Club arquers Cerdanyola del Vallès, van participar en la darrera edició de la tirada pertanyent a l'open de la world archery, que va tenir lloc a Nîmes, (França).

 

Juan Ramón Martínez Peral, que va obtenir una puntuació de 558 punts, en la modalitat d'arc compost i categoria +50 anys.

Izaskun García Campos, la qual va obtenir una puntuació de 528 punts sent el seu record personal en aquest tiratge, en la modalitat d'arc recorbat i en la categoria de -21 anys.

 

Tots dos van aconseguir una molt bona classificació, tenint en compte que en aquesta prova es van enfrontar a arquers de tot el món. Així doncs, una vegada més, el CACV va tenir representació en una de les proves més importants de tot Europa, en la modalitat de sala.

26/01/2022

RECORD DE RECAPTACIÓ

El club d’arquers de Cerdanyola del Vallès va obtenir una recaptació rècord per la Marató d’enguany amb 1100 €. Moltes gràcies als voluntaris i participants en aquestes dues jornades de solidaritat.

https://www.ccma.cat/tv3/marato/2021/270/

20/12/2021

ULTIMA JORNADA DE LA LLIGA DE SALA 2021

El dissabte vam participar a Constantí el arcs recurvats i compostos amb els resultats següents:

Recorbat – CADET DONA:

1ª Izaskun Garcia amb 513 punts

5ª Noelia Martín amb 450 Punts

Recorbat – SENIOR HOME

5º Victor García amb 485 punts

Recorbat – VETERA HOME

4º Marco Valentín amb 470 punts

Compost – SENIOR DONA

3ª Miriam Bautista amb 518 punts

Compost – VETERA HOME

1º Juan Ramón Martinez amb 552 punts

El diumenge vam participar a Torrefarrera el arcs longbow, instintiu i nus amb els resultats següents:

Longbow – Veterà Home

2º Fortunato Moreno amb 489 punts

Instintiu – Senior Home

8º Pau Compte amb 506 punts

Gràcies a tots per participar.

19/12/2021

FORTUNATO CAMPIÓ DEL TROFEU D'HIVERN DE CAMP

El trofeu d’hivern de camp 2021 es va celebrar en 21 de Novembre de 2021 a les instal·lacions del club de tir amb arc costa brava, en Romanyà de la Selva, Girona, amb la participació de 37 arquers i arqueres.

El Club d’arquers de Cerdanyola del Vallès va participar a l’esdeveniment a la categoria Longbow Veterà Home, amb Fortunato Moreno, que a més es va proclamar campió de la categoria, amb 259 punts, obtenint a més a més la millor puntuació a Longbow. Un arquer, un OR, 100% efectivitat!

 

Gràcies Fortunato per representar-nos.

22/11/2021

SEGONA TIRADA DE LA LLIGA CATALANA DE SALA 2021

El club d’Arquers Cerdanyola del Vallés ha participat en la segona jornada de la lliga Catalana de tir amb arc en modalitat de sala obtenint bons resultats amb una segona posició i dues terceres posicions.

Recorbat:

En Recorbat – Cadet Dona

Izaskun Garcia ha obtingut la tercera posició amb 462 punts

Noelia Martín la cinquena amb 347

En Recorbat – Senior Home

 Victor Garcia ha aconseguit la cinquena posició, amb 523 punts

En Recorbat – Veterà Home

Marco Valentín ha obtingut la tercera posició amb 523 punts

Compost:

En Compost – Senior Dona

 Miriam Bautista ha obtingut la quarta posició amb 509 punts

En Compost – Vetera Home

 Juan Ramón Martinez ha aconseguit la segona posició amb 543 punts

Gràcies als participants per representar al CACV.

14/11/2021

TIR AMB ARC A LA FIRA MEDIEVAL DE SANT MARTÍ

Com ja és tradició durant les Festes de Sant Martí de Cerdanyola del Vallés, el CACV us ha convidat a fer un tastet de Tir amb Arc. En aquestes dues jornades intensives han provat la seva punteria, centenars de Cerdanyolencs i Cerdanyolenques. Esperem que tots i especialment els més menuts hàgiu gaudit de l’experiència.

Gràcies a tothom que s’apropat a provar i als voluntaris del Club Arquers Cerdanyola per la seva col·laboració en aquest esdeveniment.

14/11/2021